Kalıcı Salgınlar Döneminde Korku Politikası

20 Aralık Pazartesi günü saat 19:00’da Kapadokya Üniversitesi Youtube kanalından canlı olarak yayımlanacak “İnsanlık ve Gezegen İçin Ortak Ufuk Tasavvuru” seminer serisinin dördüncü programına, özellikle korku kültürü üzerine yaptığı çalışmalar ile bilinen Kent Üniversitesi Öğretim Üyesi Profesör Frank Furedi konuk olacaktır. Batı toplumlarında riskten kaçınma ve ihtiyat kültürü konularında çalışmalar yapan Profesör Furedi “Paranoid Parenting” (2001), “Therapy Culture” (2003), “Politics of Fear” (2005), “How Fear Works: Culture of Fear in the Twenty-First Century (2019) ve “Why Borders Matter: Why Humanity Must Relearn the Art of Drawing Boundaries” (2020) dahil olmak üzere yirmiden fazla kitabın yazarıdır. “Culture of Fear” adlı kitabı “Korku Kültürü” adı altında Türkçeye çevrilmiştir.

Kalıcı Salgınlar Döneminde Korku Politikası” başlığı altındaki programın moderatörlüğünü Profesör İskender Öksüz yapacaktır.

Tags:
Prof. Dr. İskender Öksüz

Prof. Frank Furedi

Kent Üniversitesi Öğretim Üyesi
How to download the theme ?
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley
How to add a Free Ticket ?
How to create a event website ?

Seminer Detayları

20 December 2022 19:00
    Kapadokya Üniversitesi
    Mustafapaşa Yerleşkesi 50420 - Mustafapaşa, Ürgüp / Nevşehir